wjs Napisano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2004 Staram sie poraz pierwszy o wize turystycznado usa. W maju jestem umowiony na rozmowe z konsulem, wzwiazku z tym mam pare pytan do Was. Powiedzialno mi ze mam udowodnic konsulowi moje g3ebokie przywiązanie do kraju oraz to ze staa mnie na pobyt w celach turystycznych w USA. Czy mam pokazaa wyciąg z konta bankowego-jeśli tak to jaka kwota powinna tam byc. A co do mojego przywiazania do karaju to legitymacja studencka i indeks wystarczą czy coś jeszcze mi sie przyda?? dzieki za wszelkie rady
Flame of Udun Napisano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2004 Tak naprawde jest to loteria. Mozesz miec sterte dokumentów i Ci odmowia a mozesz nie miec prawie nic i Ci dadza. F
w0jn4 Napisano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2004 Witam, w zasadzie to nikt nie wie co sie przyda a co nie (czy wyciag z banku, indeks, praca...). Niektorzy mieli duzo papierkow i nie dostali wize, inni poszli na romowe "mniej uzbrojeni" i dostali. To jest wielka loteria. Moja kolezanka starala sie o wize turystyczna miesiac temu. Dostala ja mimo, ze ma w tym roku mature i ojca mieszkajacego nielegalnie w stanach. Takze pozostaje mi zyczyc Tobie powodzenia. Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.