Skocz do zawartości

Własny Biznes

andzelika010593

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Problem chyba ze w Polsce (pseudo) meksykanskie jedzenie chyba sie srednio przyjmuje...

Przyjęło się pseudotureckie... :)

• Odpowiedzi 37
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Przyjęło się pseudotureckie... :)

O Tak, pseudoturecki kebab z kurczaka i z warzywami. A w turcji ani z kurczaka nie robia kebabow ani nie dodaja warzyw :D

Ja zawsze byłam "into crafts", ale wiem, ze nie kazdy lubi sie wtakie rzeczy bawic, jak malowanie garów. Niedaleko mnie są kursy np. robienia srebrnej bizuterii, ramek z drewna, niedlugo ma wejsc kurs gdzie pokaza jak robic takie garnuszki gliniane, bo jest zainteresowanie. W PL moze by bylo zainteresowanie, ale cena by pewnie odstraszała. Niedaleko mnie taki kursik kosztuje od 55$ do 65 $

• 8 miesięcy później...
Napisano

http://www.bubbletea.com

Paulina juz tez wcześniej wspominała o boba tea. Myśle ze to by sie sprzedało w Polsce. Dla mnie było to nowością. I nie musi to być tylko tea, można tez kupić w jogurtach, shakeach, albo jako dodatek do lodów.

Co do frozen yoghurt to tez jest super pomysł z tym ze raz jadłam to w Polsce i cenę liczyło sie odwagi i niestety cena wyszła dość wysoka jak na ilośc jaka miałam, wiec nie na każda kieszeń...

Napisano

@Misuzu - ale bubbletea jest w Polsce.

Ogólnie w dużych miastach w Polsce takich rzeczy ja frozen yoghurt czy bubbletea i wszelkie pochodne jest sporo, a w małych miejscowościach myślę że byłoby to nieopłacalne.

Napisano

Ja mieszkałam w małej miejscowości wiec z buble tea sie nie spotkałam. Jedynie z frozen yoghurt w mieście obok ;)

Napisano

kanapki z polskim chlebem ;) szczegolnie w szkołach to mogloby sie przyjąc. W jednej szkole, ktora mialam okazje odwiedzac regularnie byly wydawane obiady, ale poza tym to tylko zarcie z automatów. Ja na wielki obiad nigdy nie mialam ochoty, to robie sobie sama w domu, ale przekasilabym kanapke na jakiejs przerwie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...