KaeR Napisano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2013 Problem chyba ze w Polsce (pseudo) meksykanskie jedzenie chyba sie srednio przyjmuje... Przyjęło się pseudotureckie...
Justi_87 Napisano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2013 a moze cos takiego, jak Flat Top? http://flattopgrill.com/
Paulina_89 Napisano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2013 Przyjęło się pseudotureckie... O Tak, pseudoturecki kebab z kurczaka i z warzywami. A w turcji ani z kurczaka nie robia kebabow ani nie dodaja warzyw Ja zawsze byłam "into crafts", ale wiem, ze nie kazdy lubi sie wtakie rzeczy bawic, jak malowanie garów. Niedaleko mnie są kursy np. robienia srebrnej bizuterii, ramek z drewna, niedlugo ma wejsc kurs gdzie pokaza jak robic takie garnuszki gliniane, bo jest zainteresowanie. W PL moze by bylo zainteresowanie, ale cena by pewnie odstraszała. Niedaleko mnie taki kursik kosztuje od 55$ do 65 $
Misuzu Napisano 3 Marca 2014 Zgłoś Napisano 3 Marca 2014 http://www.bubbletea.com Paulina juz tez wcześniej wspominała o boba tea. Myśle ze to by sie sprzedało w Polsce. Dla mnie było to nowością. I nie musi to być tylko tea, można tez kupić w jogurtach, shakeach, albo jako dodatek do lodów. Co do frozen yoghurt to tez jest super pomysł z tym ze raz jadłam to w Polsce i cenę liczyło sie odwagi i niestety cena wyszła dość wysoka jak na ilośc jaka miałam, wiec nie na każda kieszeń...
Dragony Napisano 3 Marca 2014 Zgłoś Napisano 3 Marca 2014 @Misuzu - ale bubbletea jest w Polsce. Ogólnie w dużych miastach w Polsce takich rzeczy ja frozen yoghurt czy bubbletea i wszelkie pochodne jest sporo, a w małych miejscowościach myślę że byłoby to nieopłacalne.
Misuzu Napisano 3 Marca 2014 Zgłoś Napisano 3 Marca 2014 Ja mieszkałam w małej miejscowości wiec z buble tea sie nie spotkałam. Jedynie z frozen yoghurt w mieście obok
Joyanna Napisano 3 Marca 2014 Zgłoś Napisano 3 Marca 2014 Moze cos jak Dunkin Donuts,kawa,herbata paczki. Albo jakas sale zabaw gdzie mozna organizowac urodziny dla dzieci.
Paulina_89 Napisano 3 Marca 2014 Zgłoś Napisano 3 Marca 2014 kanapki z polskim chlebem szczegolnie w szkołach to mogloby sie przyjąc. W jednej szkole, ktora mialam okazje odwiedzac regularnie byly wydawane obiady, ale poza tym to tylko zarcie z automatów. Ja na wielki obiad nigdy nie mialam ochoty, to robie sobie sama w domu, ale przekasilabym kanapke na jakiejs przerwie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.