LamberT Napisano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2013 Witajcie, same problemy z tym cały USA najpierw mandaty poprzychodziły teraz zostało konto bankowe po powrocie do Polski zostało mi konto w USA, postanowiłem je zamknąć. Wyczytałem tu, że mogę to robić onlinie z pracownikiem banku - i tak też spróbowałem. Wszystko ładnie pięknie, ale mam na koncie okolo $20 i nie moża zamknąć bo konto musi być na zero :/ macie jakiś patent ? dodam, iż nie mam komu tego przelać za bardzo ;/ i nie bardzo wiem co z tym zrobić... wszelka pomoc mile widziana.
KaeR Napisano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2013 Witajcie, same problemy z tym cały USA najpierw mandaty poprzychodziły teraz zostało konto bankowe po powrocie do Polski zostało mi konto w USA, postanowiłem je zamknąć. Wyczytałem tu, że mogę to robić onlinie z pracownikiem banku - i tak też spróbowałem. Wszystko ładnie pięknie, ale mam na koncie okolo $20 i nie moża zamknąć bo konto musi być na zero :/ macie jakiś patent ? dodam, iż nie mam komu tego przelać za bardzo ;/ i nie bardzo wiem co z tym zrobić... wszelka pomoc mile widziana. Spróbuj coś kupić może lub wpłać na jakąś organizację w trybie bank draft albo electronic check...
kig Napisano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2013 Jesli masz nadal karte ATM to wyslij komus znajomemu niech ci te $20 wyplaci I po sprawie
LamberT Napisano 12 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2013 Jesli masz nadal karte ATM to wyslij komus znajomemu niech ci te $20 wyplaci I po sprawie jesli mialbym komu wysłać to bym nie zakładał tego tematu
KaeR Napisano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2013 jesli mialbym komu wysłać to bym nie zakładał tego tematu Jak masz kartę debetową, możesz jej użyć jak kredytową, byleby nie przekroczyć $20.
c4r0 Napisano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2013 Wszystko ładnie pięknie, ale mam na koncie okolo $20 i nie moża zamknąć bo konto musi być na zero :/ No a powiedz co myślałeś jak wyjeżdżałeś z USA? Że co się stanie z tym co masz zostawione na koncie? W banku magicznie to zniknął czy pracownik sobie wypłaci jak mu tak powiesz przez telefon? Dla mnie to całkiem logiczne że konta nie chcą zamknąć jeśli masz tam pieniądze. Sam już dwa razy zamykałem konta w USA, i to przez chat na stronie banku, i problemów żadnych nie było, ale wcześniej wyzerowałem konto. W jakim banku masz to konto? Może ktoś tutaj ma w tym samym i poda numer, to przerzucisz te $20 transferem wewnętrznym i będzie po sprawie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.