KaeR Napisano 2 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 2 Lipca 2013 KaeR, umiesz czytac? Ty się tak uparłeś jak z tym I-94. I co przez tą nagłą pomoc rozumiesz? Karetka przyjedzie szybciej a bez to wolniej? Przecież większość ubezpieczeń, o których mówiłem ma "natychmiastową pomoc". Moja uwaga była, że potrzeba mu głównie medyczne a nie za opóźnienia czy bagaż.
Big Napisano 2 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 2 Lipca 2013 JA sie przy niczym nie upieram, tylko przeczytaj swoje poprzednie wpisy i to, jak teraz probujesz odkrecic kota ogonem. A jak nie rozumiesz, co to jest "pomoc w przypadku nagłego zachorowania i wypadku", co to W OGOLE jest ubezpieczenie turystyczne, to ja juz nie poradze...
KaeR Napisano 2 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 2 Lipca 2013 Nie odwracam kota ogonem tylko bez czytania polisy powiedz mi co oznacza "pomoc w przypadku nagłego zachorowania i wypadku"? Wsiada lekarz w Polsce do samolotu i leci Ci pomóc? jak masz KL i NNW, to przyjedzie karetka i odjedzie, bo nie masz pomocy w przypadku nagłego zachorowania? To co on podał nie mówi co oznacza nagła pomoc. Może również oznaczać, że przedstawiciel firmy ubezpieczeniowej potrzyma Cię za rękę w szpitalu. Dobrze, że mnie oświeciłeś, jak mi się coś stanie sam się doczołgam do szpitala, bo nie zapłaciłem 500 zł za "pomoc w przypadku nagłego zachorowania i wypadku", które jest w ubezpieczaniach za 250 bo to de facto jest standard bo dopiero wyszczególnione co to oznacza coś znaczy. Czepiasz się słówek, kiedy już Ci tłumaczyłem, ale powtórzę jeszcze raz, nie chodzi o sprawy związane ze zdrowiem, tylko dodatkowe ubezpieczenie pierdół.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.