mariano85 Napisano 26 Lipca 2013 Autor Zgłoś Napisano 26 Lipca 2013 po waszych niektórych komentarzach to poczułem sie jak BANDYTA, a wam sie nigdy nie zdarzyło bez biletu jechać....? LOLOświadczam ze dzisiaj mandat zapaciłem, dzieki za wasze komentarze te miłe i te mniej milsze też Anubis- dzieki za link Bardzo pomocny!!
Paulina_89 Napisano 26 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 26 Lipca 2013 po waszych niektórych komentarzach to poczułem sie jak BANDYTA, a wam sie nigdy nie zdarzyło bez biletu jechać....? LOL Oświadczam ze dzisiaj mandat zapaciłem, dzieki za wasze komentarze te miłe i te mniej milsze też Anubis- dzieki za link Bardzo pomocny!! Zdarzyło mi się, że jechałam bez biletu, bo zwyczajnie zapomniałam (a miałam miesięczny, tyle, ze zostawilam w domu) i też dostałam mandat, ale zapłaciłam bez gadania, bo w sumie sama sobie byłam winna I chyba o to chodzilo osobom od ktorych dostales niemile komentarze, bo zdarzyc sie moze ze bez biletu jedziemy, ale jak juz dostaniemy mandat, to badzmy uczciwi i zaplacmy Dobrze, ze zaplaciles, masz przynajmniej spokojne sumienie i nie bedziesz sie martwil czy Cie znajda
Joyanna Napisano 26 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 26 Lipca 2013 po waszych niektórych komentarzach to poczułem sie jak BANDYTA, a wam sie nigdy nie zdarzyło bez biletu jechać....? LOL Oświadczam ze dzisiaj mandat zapaciłem, dzieki za wasze komentarze te miłe i te mniej milsze też Anubis- dzieki za link Bardzo pomocny!! Nigdy mi sie nie zdarzylo bez biletu jechac. W miejskich autobusach u nas kupuje sie bilet jak wsiadasz do autobusu,wiec nie ma bata,ze wsiadziesz bez dopoki nie zaplacisz kierowca nie ruszy,czeka az nabedziesz bilet.Jesli masz miesieczny to przeciagasz przez maszynke,jak tego nie zrobisz kierowca prosi o okazanie biletu-jesli nie masz to wysiadasz z autobusu badz kupujesz zwykly za 1,50$
cavscout Napisano 26 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 26 Lipca 2013 po waszych niektórych komentarzach to poczułem sie jak BANDYTA, a wam sie nigdy nie zdarzyło bez biletu jechać....? LOL Oświadczam ze dzisiaj mandat zapaciłem, dzieki za wasze komentarze te miłe i te mniej milsze też Anubis- dzieki za link Bardzo pomocny!! Ja jestem swiety i perfekt Chociaz pryznam sie bez bicia, jak ostatni raz bylem w Polsec jakies 13 lat temu to po miescie jezdzilem autobusem bez biletu. Nie to zebym tak specjalnie robil. Gdzie mieszkalem wtedy (baza wojskowa) to wszedzie sie jezdzilo samochodem, a jak uzywalo sie autobus (bardzo zadko) to bylo za darmo. Tak wiec zapominalem
barbek82 Napisano 23 Października 2013 Zgłoś Napisano 23 Października 2013 ^^^ 19D ??? Ja jestem swiety i perfekt Chociaz pryznam sie bez bicia, jak ostatni raz bylem w Polsec jakies 13 lat temu to po miescie jezdzilem autobusem bez biletu. Nie to zebym tak specjalnie robil. Gdzie mieszkalem wtedy (baza wojskowa) to wszedzie sie jezdzilo samochodem, a jak uzywalo sie autobus (bardzo zadko) to bylo za darmo. Tak wiec zapominalem 19D ???
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.