Boardek Napisano 3 Września 2013 Zgłoś Napisano 3 Września 2013 Witam serdecznie, Proszę o podpowiedź co można a czego nie można włożyć do bagażu podręcznego, pytanie dotyczy głównie żywności, czy oryginalnie zapakowane ciastka, słodycze można zabrać do podręcznego ? Aparat fotograficzny, ładowarka itp to chyba raczej tak. Z góry dzięki za podpowiedzi.
KaeR Napisano 3 Września 2013 Zgłoś Napisano 3 Września 2013 Nie wiedziałem, że google nie działa dziś. http://www.tsa.gov/traveler-information/prohibited-items
Boardek Napisano 3 Września 2013 Autor Zgłoś Napisano 3 Września 2013 Wolałem to odczytać w bardziej prosty sposób i od osoby która już przez to przechodziła kilka razy, ale trudno.. thank's
Gość Violonczela Napisano 3 Września 2013 Zgłoś Napisano 3 Września 2013 Tak jak sugeruje KaeR, nie sposob wymienic wszystkiego, co wolno a czego nie...jest tego dosc sporo... Na pewno nie wolno zadnych ostrych narzedzi, broni etc.. Ja pakowalam do podrecznego rzeczy dla mnie wartosciowe, czyli aparat, laptop etc. oraz najpotrzebniejsze przybory toaletowe przydatne podczas podrozy. Musza byc w przezroczystej kosmetyczce, ja mialam zwykly ziplock i tez bylo dobrze . Mialam takze dodatkowe ubrania, jakby cos sie przytrafilo.. Pozdrawiam
pepeaz Napisano 3 Września 2013 Zgłoś Napisano 3 Września 2013 Witam serdecznie, Proszę o podpowiedź co można a czego nie można włożyć do bagażu podręcznego, pytanie dotyczy głównie żywności, czy oryginalnie zapakowane ciastka, słodycze można zabrać do podręcznego ? Aparat fotograficzny, ładowarka itp to chyba raczej tak. Z góry dzięki za podpowiedzi. ciastka, chipsy, cukierki, suszone owoce mozna, plyny nie wieksze niz 3.4 oz
Noah Napisano 11 Września 2013 Zgłoś Napisano 11 Września 2013 Niedawno wracalam z wakacji w Pl i mozna to, co zostalo juz wymienione wyzej, ja lecialam z dziecmi, wiec dodatkowe ubrania na przebranie mialy dzieciaki ze soba w plecakach, mozna tez slodycze i nie musza byc oryginalnie zapakowane, mialam podzielone w woreczkach, zeby sie dzieciaki nie klocily, mozna zabrac kosmetyki travel size w przezroczystej torebce, mialam dezodorant, perfumy, mozna paste do zebow i szczoteczke, ale nie moze to przekraczac 100 ml tzn plynne rzeczy nie moga przekraczac tej ilosci.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.