Skocz do zawartości

Bagaż Podręczny Do Usa-Co Można A Czego Nie Można

Boardek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam serdecznie,

Proszę o podpowiedź co można a czego nie można włożyć do bagażu podręcznego, pytanie dotyczy głównie żywności, czy oryginalnie zapakowane ciastka, słodycze można zabrać do podręcznego ? Aparat fotograficzny, ładowarka itp to chyba raczej tak. Z góry dzięki za podpowiedzi.

Gość Violonczela
Napisano

Tak jak sugeruje KaeR, nie sposob wymienic wszystkiego, co wolno a czego nie...jest tego dosc sporo... ;) Na pewno nie wolno zadnych ostrych narzedzi, broni etc.. Ja pakowalam do podrecznego rzeczy dla mnie wartosciowe, czyli aparat, laptop etc. oraz najpotrzebniejsze przybory toaletowe przydatne podczas podrozy. Musza byc w przezroczystej kosmetyczce, ja mialam zwykly ziplock i tez bylo dobrze ;). Mialam takze dodatkowe ubrania, jakby cos sie przytrafilo.. Pozdrawiam ;)

Napisano

Witam serdecznie,

Proszę o podpowiedź co można a czego nie można włożyć do bagażu podręcznego, pytanie dotyczy głównie żywności, czy oryginalnie zapakowane ciastka, słodycze można zabrać do podręcznego ? Aparat fotograficzny, ładowarka itp to chyba raczej tak. Z góry dzięki za podpowiedzi.

ciastka, chipsy, cukierki, suszone owoce mozna, plyny nie wieksze niz 3.4 oz

• 2 tygodnie później...
Napisano

Niedawno wracalam z wakacji w Pl i mozna to, co zostalo juz wymienione wyzej, ja lecialam z dziecmi, wiec dodatkowe ubrania na przebranie mialy dzieciaki ze soba w plecakach, mozna tez slodycze i nie musza byc oryginalnie zapakowane, mialam podzielone w woreczkach, zeby sie dzieciaki nie klocily, mozna zabrac kosmetyki travel size w przezroczystej torebce, mialam dezodorant, perfumy, mozna paste do zebow i szczoteczke, ale nie moze to przekraczac 100 ml tzn plynne rzeczy nie moga przekraczac tej ilosci.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...