kulka82 Napisano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2005 Szukam informacji i opinii na temat tego miejsca pracy. Czy ktos sie może wybiera w tym roku?Jest to rancho w okolicach Albany i Seracuse w stanie NY, moze ktos jedzie w tamte okolice? Pozdrawiam
rosol Napisano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2005 Mozna wiedziec na jakie stanowisko masz oferte pracy na ym rancho?
kulka82 Napisano 13 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2005 Mam miec stanowisko na recepcji albo jako kelnerka, to cały kompleks z hotelem, jakas restauracja, ale jest tez robota przy opiece na dziecmi, czy w stajniach, albo na basenie. Wiesz cos o tym miejscu?
rosol Napisano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2005 Przykro mi ale nic nie wiem Tak chcialem wiedziec co bedziesz robic na rancho. Myslalem ze moze bedziesz na koniu bydlo ganiac!! Nie obraz sie.
kulka82 Napisano 13 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2005 Prawie...jedna z atrakcji jest pokaz dojenia krowy ale ja się nie bede tym zajmowac na szczescie :wink:
rosol Napisano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2005 W Stanach dojenie krowy to i moze pokaz!!!!!! U nas to nic nadzwyczjnego. Dobre. Oni to maja zycie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.