marcin1 Napisano 25 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 25 Listopada 2013 Passport has been received from the consular section, and is currently being processed for delivery Mam rozumieć że jest on w trakcie dostawy do mojego punktu który wpisałem w potwierdzenie zapisu na spotkanie ? Czy można śmiało uderzać do TNT ? Planowałem jutro ale nie wiem jak rozumieć to zdanie. Z góry przepraszam jeżeli umieściłem ten post w złym dziale.
marcin1 Napisano 25 Listopada 2013 Autor Zgłoś Napisano 25 Listopada 2013 Ok wystarczyło zadzwonić i wszystko jasne,przepraszam i temat do zamknięcia / kosza
klaudisz188 Napisano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2014 Zadzwoniłeś i co się dowiedziałeś?? Bo mam podobny problem a dzwoniłam tam i nic. Wcześniej jak byłam w TNT to mi powiedzieli do 3 dni roboczych. A już jest po 3 dniach.
Barbarella88 Napisano 3 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 3 Lipca 2014 hej i po ilu dniach dostaliście paszporty? Ja juz jestem dwa dni po rozmowie a cały czas pojawia się komunikat - PAŃSTWA PASZPORT NADAL ZNAJDUJE SIE W AMBASADZIE. :/
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.