Skocz do zawartości

Work & Travel Usa 2014 Grupa Na Facebook'u

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
Napisano

Planuję wyjazd do Stanów na Work&Travel , w szczególności interesuje mnie Floryda. Czy ktoś mógłby polecic mi jakieś biuro z okolic Szczecina? Widziałam, ze kilka biur sie tym zajmuje ale nie mam żadnych opinii na temat tych biur ;/

Napisano

na Florydzie polecam Ci Key West podobno jest super, moja siostra byla tam rok temu a teraz jedziemy razem ;-) Jedziemy z OneGlobe ze Szczecina sprawdzone biuro, w zeszlym roku pomogli mojej siostrze zalatwic wyjazd od podstaw, zamowili jej nawet bilet i pomogli z wizą wiec super! najlepiej jak przejdziesz sie do biura albo wejdziesz na ich strone internetowa tam wszystko zobaczysz, daj znac gdzie jedziesz.

Napisano

Planuję wyjazd do Stanów na Work&Travel , w szczególności interesuje mnie Floryda. Czy ktoś mógłby polecic mi jakieś biuro z okolic Szczecina? Widziałam, ze kilka biur sie tym zajmuje ale nie mam żadnych opinii na temat tych biur ;/

Kasia 1992, na Florydę wysyła biuro IECenter ze Szczecina. Jadę z nimi, ale do Coca Coli, sprawdzone biuro, wiec polecam. Ich strona internetowa to: www.iecenter.pl , tu znajdziesz adres biura i numer kontaktowy.

Napisano

ja też byłam w zeszłe wakacje z One Globe na wat, tyle że w Ocean City, gdzie było super, ale w tym roku myślę właśnie nad Florydą : ) mają kilka ofert na FL i z tego co wiem to są jeszcze miejsca, więc polecam!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...