Bartek90 Napisano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2014 Wszystkie osoby biorące udział w programie Work & Travel 2014 zapraszamy na grupę na fb, ułatwi to komunikację adres grupy: https://www.facebook.com/groups/273217102826064/
Kasia1992 Napisano 14 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 14 Lutego 2014 Planuję wyjazd do Stanów na Work&Travel , w szczególności interesuje mnie Floryda. Czy ktoś mógłby polecic mi jakieś biuro z okolic Szczecina? Widziałam, ze kilka biur sie tym zajmuje ale nie mam żadnych opinii na temat tych biur ;/
Lilkaaa Napisano 18 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 18 Lutego 2014 na Florydzie polecam Ci Key West podobno jest super, moja siostra byla tam rok temu a teraz jedziemy razem ;-) Jedziemy z OneGlobe ze Szczecina sprawdzone biuro, w zeszlym roku pomogli mojej siostrze zalatwic wyjazd od podstaw, zamowili jej nawet bilet i pomogli z wizą wiec super! najlepiej jak przejdziesz sie do biura albo wejdziesz na ich strone internetowa tam wszystko zobaczysz, daj znac gdzie jedziesz.
pawello Napisano 18 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 18 Lutego 2014 Planuję wyjazd do Stanów na Work&Travel , w szczególności interesuje mnie Floryda. Czy ktoś mógłby polecic mi jakieś biuro z okolic Szczecina? Widziałam, ze kilka biur sie tym zajmuje ale nie mam żadnych opinii na temat tych biur ;/ Kasia 1992, na Florydę wysyła biuro IECenter ze Szczecina. Jadę z nimi, ale do Coca Coli, sprawdzone biuro, wiec polecam. Ich strona internetowa to: www.iecenter.pl , tu znajdziesz adres biura i numer kontaktowy.
użytkownik1 Napisano 19 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2014 ja też byłam w zeszłe wakacje z One Globe na wat, tyle że w Ocean City, gdzie było super, ale w tym roku myślę właśnie nad Florydą : ) mają kilka ofert na FL i z tego co wiem to są jeszcze miejsca, więc polecam!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.