darkmen1978 Napisano 26 Lutego 2014 Autor Zgłoś Napisano 26 Lutego 2014 A co byś chciał konkretnie wiedzieć? Boisz się że się zgubisz czy co? Oczywisnie że sie nie boję ... leciałem juz za ocean, ale jeszcze nie AIRBerlin a ciekawy jestem opinii innych osób które leciały tymi liniami do USA i co mają do powiedzenia o samolotach i lotnisku. I jakie ma znaczenie konkretna trasa jak gate przy ktorych samolot parkuje jest czesto losowy a i terminal potrafi czasami byc inny - zaleznie od lotniska ? OK, ale nie leciałem jeszcze AIRBerlin a ciekawy jestem opinii innych osób które leciały tymi liniami do USA i co mają do powiedzenia o samolotach i lotnisku.
c4r0 Napisano 26 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2014 Ja leciałem z nimi parę razy na krótkich dystansach i mimo że nie mam konkretnych zarzutów to jakoś jednak wolę lufthansę. Niedługo może się szarpnę na przejażdżkę eurolotem, zobaczymy co to będzie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.