Skocz do zawartości

Głupoty Głupotki Amerykanów

marzenaew

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak zapowiadali huragan Sandy to sporo moich znajomych pisalo do mnie na FB zebym dala znac po huraganie czy zyje ;)

A jak w polskiej telewizji mowili o wielkich sniezycach w USA, to rodzice mnie codziennie pytali czy snieg mamy, a w NC wtedy ani sladu nie bylo. Ostatnio popadalo, przez jakies 3 albo 4 dni w roku jest snieg i praktycznie zaraz po nim zaczyna sie robic cieplo i wlasciwie w marcu juz zaczyna sie prawdziwa, ciepla wisona. ;)

Joanno, nie sadze zeby album o Oregonie pomogl. Ludzie sobie po prostu nie zdaja sprawy z tego jakie Stany sa ogromne i mysla, ze wszystko co chlapnie polska telewizja dzieje sie w kazdym zakatku USA.

• Odpowiedzi 21
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

rzeczywiscie o tornado z konca pazdziernika (czy poczatku listopada), dowiedzialam sie od kogos w europie;)

kilka osob pytalo mnie tegorocznej zimy o sytuacje, ale wszytsko dlatego, ze podobno w europie sytuacja pogodowa jest przedstawiana jak hiobowe wiesci jakies, zawsze okraszona najpaskudniejszymi brazkami samochodow zakopanych do polowy w sniegu i ludzi koczujacych na autostradzie

i rzeczywiscie niewazne, gdzie, wazne, ze w usa:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...