Skocz do zawartości

Wazne Pytanie A Propo Paszportu Na Rozmowe.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak to teraz jest z tym paszportem. Czy jak idzie sie na rozmowe to wczesniej trzeba zaplacic jakas oplate, za to, ze oni wysla ci paszport z wiza czy jak to sie robi? Moja mama ma rozmowe w poniedzialek a zakrecona jest strasznie I nie wiem czy ma wszystko co trzeba. Wiem, ze wyznacza sie jakies miejsce odbioru paszportu w jej miescie...jak to sie dokladnie robi??? I jeszcze jedno. Moja mama stara sie o wize turystyczna (odwiedzenie krewnych)...czy musi pisac plan podrozy? czy tyczy sie to tylko tych co jada zwiedzac niewiadomo co?! Jesli tak to jak pisze sie taki plan podrozy.

Napisano

Nic już się nie płaci za odbiór paszportu .Miejsce odbioru paszportu już zostało ustalone w trakcie wypełniania formularza na wizytę w Ambasadzie -pewnie zaznaczyliście najbliższy punkt odbioru w pobliżu miejsca zamieszkania .Jeśli wpisała w Ds-160 odwiedziny krewnych to taki ma cel wizyty w USA i tylko adres tej rodziny jest potrzebny ,zgodzie z tym co wpisała w Ds-160 /

Napisano

Widze,ze sie pozmienialo.Jak ja sie staralam 8 lat temu o vise to musialam w ambasadzie zaplacic i po kilku dniach DHL przywiozlo mi paszport.

Napisano

Widze,ze sie pozmienialo.Jak ja sie staralam 8 lat temu o vise to musialam w ambasadzie zaplacic i po kilku dniach DHL przywiozlo mi paszport.

Ja tez wlasnie tak to pamietam...staralam sie o wize ostatni raz w 2010. Widze, ze teraz mniej latania z papierkami jest.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...