Maciejos Napisano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2004 Szanowni forumowicze !! W tym roku wybieramy sie ze znajomymi na wschodnie wybrzeze (konkretnie KITTY HAWK).Nasz pracodawca ukrywa sie pod tajemnicza nazwa Beach Mart. Bede bardzo wdzieczny za wszelkie o nim opinie oraz opinie o - podobno ladnym - KITTY HAWK.
mcbajak Napisano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2004 cze tez sie tam wybieram i tez nic nie wiem na ten temat, kiedy jedziecie i z jakiej organizacji. podobno jest jakas inna miejscowosc w ship bottom. to moj adres, odpisz to pogadamy: mcbajak@interia.pl ;[
alef Napisano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2004 witka ja z kumplami wybieram sie do KILL DEVIL HILLS wiec rzut beretem od kitty hawk...macie jakies info o housingu? moze jakis domek gdzies skolujemy bo ceny sa masakryczne wiec im nas wiecej tym lepiej czekam na info pozdro
sprzedawca marzeń Napisano 4 Maja 2004 Zgłoś Napisano 4 Maja 2004 ooo maciejos - my sie chyba znamy, i nawet chyba razem jedziemy do kitty hawk 8) a co do ship bottom, to w naszej ofercie (YTP) mamy tam za3atwione mieszkanie. a dok3adnie jest tak: houses on Outer Banks, NC + Ship Bottom, NJ, 100$ za tydzien, du?o prawda maciejosie?? chcieliśmy szukaa czegoś innego (czyt. tanszego) ale [beeep] - ceny dośa wygórowane :cry:
mcbajak Napisano 13 Maja 2004 Zgłoś Napisano 13 Maja 2004 housing jest ale za 400 od lebka, wiec chyba za drogo. napewno jest cos tanszego , ale moze byc trudno, ze znaleziem czegoss tanszego. kto bedzie tam okolo 17.06.? mozemy sie zgadac na miejscu i cos poszukac
Karolcia84 Napisano 14 Marca 2005 Zgłoś Napisano 14 Marca 2005 hej ch3opaki! ja z moja paczka tez jade do NC do pracy w Beach Mart inc. tylko ze w Nags Head. w retail store! moi znajomi byli tam w zesz3ym roku i byli zadowoleni. my mamy zakwaterowanie po 75$ za tydzien. tylko nie wiem czy to jest bez wzgledu na ilośc osób mieszkających czy kazdy p3aci 75$.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.