Karolcia2 Napisano 3 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2014 Dzięki miss.home . W poniedziałek ma dzwonić, więc zobaczymy
Karolcia2 Napisano 9 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2014 Mąż wczoraj dzwonił i NVC 04.08.2014 otrzymało Nasze papiery i kazali dzwonić za 30 dni. Moje marudzenie pomogło
miss.home Napisano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2014 Mąż wczoraj dzwonił i NVC 04.08.2014 otrzymało Nasze papiery i kazali dzwonić za 30 dni. Moje marudzenie pomogło Yay! No na case number i IIN sie około 20-30 dni teraz czeka, ale moze kontrolnie co tydzien dzwonic. Moze sie zdarzyc ze beda wczesniej Moj maz dzwonil wczoraj i jeszcze nie maja naszej sprawy w systemie. Pewnie w przyszlym tygodniu
Karolcia2 Napisano 9 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2014 Mężulek przylatuje na Święta (aż 3 dni...) i po powrocie będzie znów dzwonić . Chyba udało się go przekonać, bo sam to powiedział Miss.home może spotkamy się w Warszawie na Interview Daj znać jak Wam idzie
Miszela Napisano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2014 http://www.visajourney.com/wiki/index.php/NVC_Process tu macie opisany cały proces dane są aktualne i ja z nich korzystałam w tej chwili jestem po wypełnieniu DS-261, zapłaceniu AOS bill, zapłaceniu IV bill, wypełnieniu DS-260 wczoraj wysłałam oba pakiety dokumentów trzymam kciuki za wszystkich @Karolcia2 dupa wołowa ze mnie, przepraszam, sprawdź swoją skrzynkę
miss.home Napisano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2014 http://www.visajourney.com/wiki/index.php/NVC_Process tu macie opisany cały proces dane są aktualne i ja z nich korzystałam w tej chwili jestem po wypełnieniu DS-261, zapłaceniu AOS bill, zapłaceniu IV bill, wypełnieniu DS-260 wczoraj wysłałam oba pakiety dokumentów trzymam kciuki za wszystkich @Karolcia2 dupa wołowa ze mnie, przepraszam, sprawdź swoją skrzynkę Tego guide'a znam juz na pamiec Zycze szybkiego case complete!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.