Madzia1221 Napisano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2014 Witam, dzisiaj wykonałam przelew bankowy za opłatę wizową. Nie dostałam jednak żadnego numeru potwierdzającego, który jest wymagany na stronie, gdzie można umówić się z konsulem. Skąd mam wziąć takowy numer? A może zrobiłam coś źle? Bardzo proszę o szybką odpowiedź (bardzo się denerwuję zaistniałą sytuacją)
ania_673 Napisano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2014 jak tylko przelew zostanie zaksięgowany, ten numer potwierdzenia z automatu zapisze ci się na stronie na której umawiasz się na spotkanie z konsulem
sergio ramos Napisano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2014 Jak długo trzeba czekać na zaksięgowanie przelewu ? Zapłaciłem przelewem i czekam... i nie wiem co dalej, obawiam się że mogłem zrobić coś źle...
c4r0 Napisano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2014 Zapłaciłem przelewem i czekam...Ile czekasz? Zaksięgowanie pewnie standardowo, parę dni.
sergio ramos Napisano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2014 Dzięki za odp, czyli pewnie tylko niepotrzebnie panikuję. Przelew zrobiłem dziś rano. I rozumiem że numer znajdę na tej stronce w Moim Panelu Sterowania, tak ?
sergio ramos Napisano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2014 dobra juz wszystko załatwione, numer pojawił mi się na stronie, juz jestem umówiony. Dzięki za pomoc raz jeszcze !
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.