Skocz do zawartości

Zmian Adresu Zamieszkania Przed Interview

polanka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

hej

po ponad 2 miesiach od wyslania pakietu AOS dostalam list powiadamiajacy mnie o wyznaczonej dacie na interview o adjust status/permanent residence na 4 wrzesnia w NJ!

wszystko pieknie i szybko sie potoczylo bo nawet nie mam jeszcze work permission czy AP ale okazalo sie, ze musze wyprowadzic sie z NJ za 2 tyg do FL.

Zadzwonilam dzis do USICS i powiedziano mi, ze musze wyslac oryginalny list o interview do biura w NJ gdzie tenze wywiad mial sie odbyc, plus wyjasnienie dlaczego mnie nie bedzie. Nastepnie Pan zaproponowal zmiane adresu telefonicznie co tez z nim zrobilam i tutaj jest moje pytanie:

1. czy musze rowniez zmienic adres online i wypelnic forme AR-11? Taka informacja jest podana na stronie online (Pan przez tel powiedzial, ze NIE MUSZE juz NIGDZIE zmieniac adresu bo to idzie w ich system online)

2. czy musze zmienic adres online dla innych aplikacji? (AP, work perm itp)

3. czy moj maz jako moj przyszly sponsor musi TERAZ wypelnic I-865 form o jego zmianie adresu? (instrukcje sa nieco mylace dla tego formularza, bo mowia o ze trzeba go wypelnic jezeli sponsorship agreement is still in force a ja nie wiem czy moj moj jest JUZ moim sponsorem czy zostanie nim dopiero po przyznaniu mi karty stalego pobytu)

pozdrawiam serdecznie

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...