Nataliapg Napisano 7 Września 2014 Zgłoś Napisano 7 Września 2014 Cześć! Mam zamiar jechać w przyszłe wakacje na work&travel 2015. Narazie zastanawiam się, które biuro wybrać (myśle o oneglobe albo ccusa bądź BTC). Najprawdopodobniej będę jechała sama ponieważ znajomi z różnych względów nie będą mogli w przyszłym roku jechać a mi na tym baardzo zależy! Dlatego jeżeli ktoś by chciał wspólnymi siłami przygotować się do wyjazdu, szukać informacji, dzielić się spostrzeżeniami, potem razem podróżować po stanach (na koniec programu) to czekam na info mój mail xonath@gmail.com .
c4r0 Napisano 7 Września 2014 Zgłoś Napisano 7 Września 2014 Mam znajomych którzy jechali już dwukrotnie z CCUSA i nie mieli problemów - niestety tylko tyle mogę powiedzieć Sam na W&T nigdy nie byłem. Pozdrawiam - absolwent PG
Nataliapg Napisano 8 Września 2014 Autor Zgłoś Napisano 8 Września 2014 Też już niedługo będę absolwentką PG (I st.).
chytrusek Napisano 14 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 14 Listopada 2014 Nataliapg, ja co prawda wybieram się z Warszawy, ale zdecydowałaś się już na jakieś biuro? Bo ja jestem właśnie w trakcie
mageek Napisano 15 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2014 Ja jestem z Trójmiasta i pewnie będę leciał z 1globe
rysios Napisano 20 Marca 2015 Zgłoś Napisano 20 Marca 2015 z ccusa jedzie kilkadziesiąt osób, z innych biur mniej, każde biuro robi szkolenie przedwyjazdowe dla swoich uczestników więc na takim szkoleniu poznasz ludzi którzy jadą z danego rejonu i z danym biurem
HubertHubert Napisano 15 Maja 2015 Zgłoś Napisano 15 Maja 2015 Dla osób zainteresowanych wyjazdem na Work and Travel do USA w 2016 roku! Od dziś zbieramy zapisy i rezerwujemy miejsca na program. Jako pierwsi i jedyni w Polsce dajemy możliwość opłacenia wyjazdu W RATACH 0%!!! Check this out→ http://goo.gl/hmQO0V (OneGlobe Travel)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.