NITRO KeX Napisano 8 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 8 Lutego 2015 Skoro jest dział Off Topić to postanowiłem to wykorzystać. 1. Co was najbardziej zauroczyło w USA ? 2. Najlepsze wspomnienie ze Stanami Zjednoczonymi ?
ZielonyTomek Napisano 9 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 9 Lutego 2015 Bylem tylko tydzien w stanach, ale bardzo spodobalo mi sie zachowanie ludzi. Caly czas usmiechnieci i naprawde ciagle chcieli nam w czyms pomagac. W chicago polski chlebek smakowal lepiej niz w polsce a na florydzie slonce, palmy, duze samochody i szeeeeeokie ulice Na poczatku czlowiek czuje sie troszke dziwnie, bo wszystko jest inne niz w europie. Lubie zmiany i podroze wiec to bylo fajne, przez chwilke mialem uczucie ze jestem naprawde daleko od domu, ale to naprawde przez chwilke. Uprzejmosc ludzi i ogromne silniki w samochodach ( nie tylko to bo tez chec poznawania nowego ) ciagnie mnie tam bardzo. Kiedys ktos napisal ze, nic tam takiego nie ma, nie ma tam raju ale jest cos co mnie tam ciagnie ))))
Gość miqhs Napisano 10 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 10 Lutego 2015 Mam podobnie, ale mnie jeszcze zauroczyla przyroda w Californi. Przepieknie tu jest!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.