Jagosza Napisano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2015 Potrzebuję pokoju bądź mieszkania w Chicago od maja 2015. Czy ma ktoś znajomych którzy chcą wynająć lokum uczciwej kobiecie z Polski? A może jakiś pomysł (proszę bez nabijania - nie trzeba mnie dodatkowo dołować) jak znaleźć mieszkanie w USA będąc w Polsce i nie mając credit score w US? Hotel jest OK na kilka dni ale na dłużej za bardzo mnie pociągnie po kosztach . Te wszystkie craiglist i bazarynki to przez internet stracona sprawa- zero reakcji. Liczę na forumowiczów i wierzę w ludzką życzliwość - nadal .
tinki Napisano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2015 Popatrz tutaj: http://polishinfo.us/listing-category/do-wynajecia/ Musisz wiedziec w jakiej okolicy chcesz cos wynajac, bo Chicago jest ogromne, a w tych ogloszeniach podane sa nazwy miasteczek, ktore pewnie nic nie beda tobie mowily.
Jagosza Napisano 3 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2015 Znam tę stronę. To jest internetowa strona Dziennika Związkowego. Te ogłoszenia są w necie z jednodniowym opóźnieniem zamieszczane a czasami jak im się nie chce szybciej wstawić to nawet więcej i zazwyczaj nieaktualne już. A jeśli chodzi o Monitor to nie odzywają się na moje zapytania więc też pewnie nieaktualne. Jednak dzięki za zainteresowanie. Popatrz tutaj: http://polishinfo.us/listing-category/do-wynajecia/ Musisz wiedziec w jakiej okolicy chcesz cos wynajac, bo Chicago jest ogromne, a w tych ogloszeniach podane sa nazwy miasteczek, ktore pewnie nic nie beda tobie mowily.
falcon3 Napisano 19 Maja 2015 Zgłoś Napisano 19 Maja 2015 Znam tę stronę. To jest internetowa strona Dziennika Związkowego. Te ogłoszenia są w necie z jednodniowym opóźnieniem zamieszczane a czasami jak im się nie chce szybciej wstawić to nawet więcej i zazwyczaj nieaktualne już. A jeśli chodzi o Monitor to nie odzywają się na moje zapytania więc też pewnie nieaktualne. Jednak dzięki za zainteresowanie. Hej jak tam w Chicago ? Piszę bo przeglądając historię przypomniałem sobie twój temat. Ja z rodzinką przylatuję pod koniec czerwca. Chętnie skorzystałbym z podpowiedzi na temat korzystnego zatrzymania się (i miejsce i cena). falcon
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.