Krzysssss Napisano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2015 Witam, przy zakładaniu konta na portalu wizowym pojawia mi się błąd:Your request cannot be processed at this time. The site administrator has been alerted.User could not be created. Please ensure First Name and Last Name are entered as they are in your passport.Ktoś miał coś takiego? Gdzie to zgłosić? Myślę że to problem wynikający z polskich liter w nazwisku...
Gość Napisano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2015 Wiec nie wpisuj polskich liter i zobacz czy dziala
Krzysssss Napisano 5 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2015 no ale ma byc wpisane tak jak w paszporcie przeciez. Bez polskich liter to bedzie juz inne naziwsko
wojtekbp Napisano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2015 Zadzwoń do ambasady i tam zapytaj co jest grane. Sama informacja będzie bardziej wiarygodna u źródła. +48 22 307 1361 od 8:00 do 20:00
glimi Napisano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2015 Napisz do obsługi strony, daj skan strony z danymi z paszportu i sami założą Ci konto. Jak zakładałem konto babci to miałem taki sam problem. Napisałem i w tym samym dniu dostałem login i hasło do konta.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.