Skocz do zawartości

Jerry!,jerry!,jerry!-Jerry Springer Show Co O Tym Sądzą Amerykanie?

ezechiel123456789

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

eh :/ wolałabym, żeby to nie wychodzilo dalej w swiat, no ale po co promowac w Polsce to co dobre, skoro gole d...y bardziej interesuja...

koniec swiata

Ja to ogladalem dopoki nie zablokowano stron z torrentami ostatnio. Troche szkoda ale wlasciwie to co odcinek bylo to samo.

• Odpowiedzi 32
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Nie słyszałaś nigdy o Snookie, Pauly D czy "The Situation"? :P

nie mam autentyczne pojecia, ale pogugluje. wciagnal mnie temat :P

eh :/ wolałabym, żeby to nie wychodzilo dalej w swiat, no ale po co promowac w Polsce to co dobre, skoro gole d...y bardziej interesuja...

koniec swiata

ale takie zapotrzebowanie chyba jest generalne

natychmiast mi sie przypomina te nieszczesny wystep niejakiego donatana i grupy dziewczyn na eurowizji i spiewanie o tym, ze machanie golym biustem to to, co polkom matka najlepszego dala

do tej pory nie kumam, jak sie pol polski dalo wkrecic w obrone tego badziewia:/ wrrrrrrrrr

Napisano

natychmiast mi sie przypomina te nieszczesny wystep niejakiego donatana i grupy dziewczyn na eurowizji i spiewanie o tym, ze machanie golym biustem to to, co polkom matka najlepszego dala

do tej pory nie kumam, jak sie pol polski dalo wkrecic w obrone tego badziewia:/ wrrrrrrrrr

haha ;) puscilam swojemu mezowi wersje angielska , a on mowi tak "what are they singing? slutty girls?" ;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...