KaeR Napisano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2015 eh :/ wolałabym, żeby to nie wychodzilo dalej w swiat, no ale po co promowac w Polsce to co dobre, skoro gole d...y bardziej interesuja... koniec swiata Ja to ogladalem dopoki nie zablokowano stron z torrentami ostatnio. Troche szkoda ale wlasciwie to co odcinek bylo to samo.
jannapa Napisano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2015 Nie słyszałaś nigdy o Snookie, Pauly D czy "The Situation"? nie mam autentyczne pojecia, ale pogugluje. wciagnal mnie temat eh :/ wolałabym, żeby to nie wychodzilo dalej w swiat, no ale po co promowac w Polsce to co dobre, skoro gole d...y bardziej interesuja... koniec swiata ale takie zapotrzebowanie chyba jest generalne natychmiast mi sie przypomina te nieszczesny wystep niejakiego donatana i grupy dziewczyn na eurowizji i spiewanie o tym, ze machanie golym biustem to to, co polkom matka najlepszego dala do tej pory nie kumam, jak sie pol polski dalo wkrecic w obrone tego badziewia:/ wrrrrrrrrr
Paulina_89 Napisano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2015 natychmiast mi sie przypomina te nieszczesny wystep niejakiego donatana i grupy dziewczyn na eurowizji i spiewanie o tym, ze machanie golym biustem to to, co polkom matka najlepszego dala do tej pory nie kumam, jak sie pol polski dalo wkrecic w obrone tego badziewia:/ wrrrrrrrrr haha puscilam swojemu mezowi wersje angielska , a on mowi tak "what are they singing? slutty girls?"
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.