Szejker Napisano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Hej, do osób które niedawno robiły paszport po tych wszystkich incydentach - ile oczekiwaliście na wizę B1/B2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ty221 Napisano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Wiem, że wątpisz w moją wiedzę, ale odpowiem :-) Miałem wczoraj interview i mój wniosek został zaakceptowany, a pani konsul powiedziała, że dostanę paszport w piątek, ew. poniedziałek. Czyli 3-5 dni. Tutaj masz akualny czas oczekiwania na spotkanie i "Processing time" :-) : http://travel.state.gov/content/visas/english/general/wait-times.html?post=Warsaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szejker Napisano 8 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Mi też tak mówili ale zastanawiam się jak długo to w rzeczywistości trwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barkley1 Napisano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Równe 3 dni na paszport odbiór Katowice kilka dni temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.