pepeaz Napisano 22 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 22 Lipca 2015 Praca na "domkach" to w skocie sprzatanie, pranie i prasowanie. Mozna pracowac w serwisie sprzatajacym, albo mie swoje "domki".
jannapa Napisano 23 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 23 Lipca 2015 a propos domkow, u mnie w miescie jakos ze dwa moze miesiace temu rozbito siatke nielegalnych domkoczyscicieli/ek kilkunastu osobom wszczeto procedury deportacyjne podobno niezadowolony klient "uprzejmie zawiadomil"
Magdalena S Napisano 23 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 23 Lipca 2015 a propos domkow, u mnie w miescie jakos ze dwa moze miesiace temu rozbito siatke nielegalnych domkoczyscicieli/ek kilkunastu osobom wszczeto procedury deportacyjne podobno niezadowolony klient "uprzejmie zawiadomil" "poszkodowane/ni" z PL czy innych krajów?
jannapa Napisano 23 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 23 Lipca 2015 "poszkodowane/ni" z PL czy innych krajów? nie wiem, doczytalam tylko, ze nielegalni imigranci
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.