ewa29 Napisano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 1 Sierpnia 2015 witam jesli jest ktoś chetny i rozwaza wyjazd do Nowego jorku lub okolice ny to fajnie jakby ktos napisal do mnie bo ja rozwazam taki wyjazd i fajnie byloby z kims wyjechac
croopnick Napisano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 3 Sierpnia 2015 Hej. W jakim terminie i na jak dlugo chcesz jechac? Ja rozważam też jakiś wyjazd wkrótce.
ewa29 Napisano 10 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2015 tak we wrzesniu mysle a na ile niewiem moze na dlugo ciezko powiedziec a ty?
Robal Napisano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2015 Hej, ja jadę w listopadzie na 2 tygodnie, wcześniej nie mogę choć i tak bym nie pojechał pewnie bo ceny biletów (w obie strony) są kosmiczne. Daj znać jeśli w tym terminie mogłabyś pojechać. Jeżeli ktokolwiek inny byłby zainteresowany to proszę dać znać. Też wolałbym z kimś pojechać.
ewa29 Napisano 11 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Napisano 11 Sierpnia 2015 w listopadzie dla mnie za pozno niestety ja tak mysle wrzesien to tylko na 2 tygodnie jedziesz krotko
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.