diesel95 Napisano 17 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Napisano 17 Sierpnia 2015 Dalej nie wiem co tak naprawde powinienem robic. Mieszkac bede na campusie, wiec tu nie chodzi o codzienne dojazdy, a raczej jakies przejazdzki na plaze , do LA itd Myslalem nad Kawasaki Ninja 250R, ceny sa nawet znośne.
zielonywkarty Napisano 17 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 17 Sierpnia 2015 Dowiesz sie na miejscu. Zobaczysz z kim bedziesz mieszkal itd. Bez auta w stanach jak chcesz zwiedzac to jak bez reki ale moze bedziesz mial osoby o takich samych upodobaniach weekendowych.
kig Napisano 17 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 17 Sierpnia 2015 Bez auta to nawet Nie zrobisz zakupow, a nawet jesli sklep Masz blisko within walking distance, to Nie bedzie ci latwo dzwigac siatki do domu. Tutaj wszystko jest sprzedawane w duzych opakowaniach - Nie kupisz 1litra mleka tylko od razu 1 gallon -dodaj jeszcze pare innych produktow i sie zasapiesz po drodze do domu- jesli bedziesz mial wogole dojscie chodnikiem, bo tutaj chodniki Nie sa taka normalka jak w PL. To rzeczy o ktorych ludzie mieszkajacy tu na codzien Nie mysla, ale taka jest wlasnie rzeczywistosc. Mimo tego polecam najpierw pojechac I zobaczyc na miejscu czy dasz raze bez auta a potem podejmuj decyzje.
Amy Napisano 17 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 17 Sierpnia 2015 Bez auta to nawet Nie zrobisz zakupow, a nawet jesli sklep Masz blisko within walking distance, to Nie bedzie ci latwo dzwigac siatki do domu. Tutaj wszystko jest sprzedawane w duzych opakowaniach - Nie kupisz 1litra mleka tylko od razu 1 gallon -dodaj jeszcze pare innych produktow i sie zasapiesz po drodze do domu- jesli bedziesz mial wogole dojscie chodnikiem, bo tutaj chodniki Nie sa taka normalka jak w PL. To rzeczy o ktorych ludzie mieszkajacy tu na codzien Nie mysla, ale taka jest wlasnie rzeczywistosc. Mimo tego polecam najpierw pojechac I zobaczyc na miejscu czy dasz raze bez auta a potem podejmuj decyzje. Bez przesady u mnie sa 4 czy 3 rozne pojemnosci mleka nie kazdy ma dzieci i nie kazdemu potrzebny jest gallon mleka zreszta jakie on zakupy bedzie wielkie robil na jedna osobe , ale fakt bez samochodu jak bez reki , chociaz to i tak zalezy gdzie mieszkasz
zielonywkarty Napisano 17 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 17 Sierpnia 2015 sa tez dostawy do domu wiec nie ma zle.
diesel95 Napisano 17 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Napisano 17 Sierpnia 2015 A ewentualnie skuter? Wymagane jest prawo jazdy do pojemnosci 50cc? A jak ocenicie samo miasto ORANGE?
zielonywkarty Napisano 17 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 17 Sierpnia 2015 skuter do miasta, miesciny jak najbardziej ale na dalsze wyprawy to nikogo na skuterze na hwyu nie widze
diesel95 Napisano 18 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Napisano 18 Sierpnia 2015 Jeszcze gdyby ktos mogl odpowiedziec na moje pytanie dotyczace miasta Orange byloby super czego sie moge tam spodziewac? jest to jakies fajne miasto? czy bardziej musze nastawic sie na wyjazdy po wieksze zakupy czy cos?
Misuzu Napisano 6 Września 2015 Zgłoś Napisano 6 Września 2015 Co masz na myśli mówiąc :większe zakupy"? JAkiego typu? Ja Ci o Orange duzo nie powiem, jestem tam tylko w odwiedziny do Poskiego sklepu, albo załatwiać inne sprawy. Podobno stare miasto w Orange jest dosyc ciekawe.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.