KaeR Napisano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2015 Nie wiem,czy to jest takie proste, bo idąc tym tropem możnaby było wpisać sobie dowolnego pracodawcę (a nóż nie zadzwonią i nie sprawdzą?)Mozna. Można wpisać ukończenie szkół, których się nie ukończyło. Jak się jest idiota wszystko można wpisać.Wizę przyznaje się w oparciu o rozmowę a nie formularz. Sprawdzają reakcje na pytania i sposób odpowiedzi. Dość łatwo wyłapać kłamstwo chyba, że ktoś jest sociopath. ;-) Wiele razy dostałem pytanie powielajace pytanie z formularza z ta różnicą, że do tego doszły dodatkowe pytania. Jeśli nie potrafilabys szybko odpowiedzieć, można podejrzewać kłamstwo, za szybko - przygotowana wcześniej odpowiedz.
Joanna1990 Napisano 26 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2015 W sumie racja, tylko ja bym chyba miała stracha,żeby tak ściemniać w formularzu : P Chociaż może i są takie osoby, którym się to udało
Joanna1990 Napisano 26 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2015 Kochany, 4000 to nic żeby dobrze Amerykę zwiedzić. Sam bilet kosztuje polowe. Po co oszukiwać? Przecież chłopak z jednej wypłaty na pewno na zwiedzanie się nie porywa Ja sama już oszczędzam trochę
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.