Gość aneska22 Napisano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 25 Sierpnia 2015 Witam. Przyszło mi do głowy kolejne pytanie, aczkolwiek na kartce w ambasadzie dostałam wyraźne instrukcje co trzeba ze soba zabrać i mieć przy sobie czyli kopertę z badaniami itp oraz jest napisane, żeby mieć przy sobie zdjęcie rentgenowskie itp tylko problem w tym, że ja tego zdjęcia przy sobie nie mam i nie miałam, calkowicie zapomniałam czy wziął je odemnie lekarz do którego udałam się po zrobieniu zdjęcia czy dałam w ambasadzie rozmawiajac z Panią która zbierała dokumenty przed rozmową z konsula. Powiedzcie mi, że to zdjęcie jest w zamkniętej kopercie. płytę mam, lekarz kazał mi ja mieć ze sobą lecąc do Stanów.
grape Napisano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 25 Sierpnia 2015 ta płyta to jest właśnie to co masz ze sobą mieć, teraz zdjęcie retgenowskie dają tylko w takiej formie w samej kopercie nie ma zdjęcia, jest tylko opinia lekarska
Magdalena S Napisano 30 Września 2015 Zgłoś Napisano 30 Września 2015 podpinam się pod temat - pyatnie do osób, które robiły w Warszawie - ile trwało Wasze badanie? Muszę się zwolnić z pracy na kilka h i nie wiem na jak dlugo.... Dodam, że jestem zdrowa, może jakieś szczepienia będę musiała mieć dodatkowo zrobione.
Asia77 Napisano 30 Października 2015 Zgłoś Napisano 30 Października 2015 Nam badajnia zajely caly dzien, zle rozplanowalismy wszystko logistycznie. Najpierw byly badania krwi i przeswietlenie-pojechalismy okolo 10 a wyniki mielismy po 3 godz dopiero, wizyta u lekarza byla na 18 wiec zmarnowany caly dzien.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.