zenziom7 Napisano 8 Września 2015 Zgłoś Napisano 8 Września 2015 Witam, chciałbym wziąć udział w najblizszej loterii wizowej, tylko nie wiem czy w moim przypadku to nie strata czasu oraz czy po ewentualnym wylosowaniu nie zajmę komuś tylko miejsca. Z moim szczęściem bardzo obawiam się wylosowania Historia w skrócie: Byłem w Stanach dwa razy pierwszy w 2006, drugi w 2007 roku z programu W&T na wizie J1. Pracowałem, zarobiłem, wróciłem. Po powrocie otrzymałem jakieś zaświadczenia o zarobkach (prawdopodobnie W-2). Mój problem polega na tym, że nie rozliczyłem się z podatku, w czasie kiedy jeszcze mogłem to zrobić. Szukałem na forum ale nie znalazłem podobnego wątku. Uprzejmie proszę o pomoc co w takiej sprawie mogę zrobić, żeby rozliczyć się z podatku za zaległe lata. I czy w takim przypadku jest sens brania udziału w losowaniu? Z góry dziękuję za jakiekolwiek podpowiedzi jak ugryźć ten temat. Pozdrawiam Bartek
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.