Majkel01 Napisano 30 Września 2015 Zgłoś Napisano 30 Września 2015 Witam . Mam kilka pytań do osób które wypełniały już wniosek o udział w loterii wizowej: 1.Cz Wniosek wypełniamy bez polskich znaków ? 2.Wniosek ma być wypełniony dużymi literami czy normalnie np. Kraj: Polska 3.Przy kraju pochodzenia wpisujemy Poland czy wszystko w języku polskim? Pozdrawiam
zielonywkarty Napisano 30 Września 2015 Zgłoś Napisano 30 Września 2015 to bedzie wiadomo jak uruchomia dv2017 ale normalnie po angielsku to sie wypelnia
Majkel01 Napisano 30 Września 2015 Autor Zgłoś Napisano 30 Września 2015 Po angielsku czyli imie nazwisko adres po angielsku?... jak nie wiesz dokładnie to nie pisz
zielonywkarty Napisano 30 Września 2015 Zgłoś Napisano 30 Września 2015 sprawdzilem swoj wpis na dvlottery i jest normalnie bez polskich znakow imie i nazwisko adres i jest POLAND a jak bedzie w tym rzucie to sie okaze
aesculap Napisano 30 Września 2015 Zgłoś Napisano 30 Września 2015 Dla zainteresowanych: DV-2017 Program: Online RegistrationDV 2017 Program: Online registration for the DV 2017 Program begins on Thursday, October 1, 2015 at 12:00 noon, Eastern Daylight Time (EDT) (GMT-4), and concludes on Tuesday, November 3, 2015 at 12:00 noon, Eastern Standard Time (EST) (GMT-4).
glimi Napisano 30 Września 2015 Zgłoś Napisano 30 Września 2015 Caly wniosek wypelnia sie bez polskich znakow i tak jak jest podane w paszporcie. Jedynie polskie znaki uzywa sie tam gdzie trzeba napisac imie i nazwisko w jezyku ojczystym.
gosc333 Napisano 30 Września 2015 Zgłoś Napisano 30 Września 2015 Caly wniosek wypelnia sie bez polskich znakow i tak jak jest podane w paszporcie. Jedynie polskie znaki uzywa sie tam gdzie trzeba napisac imie i nazwisko w jezyku ojczystym. Absolutnie nie. Caly wniosek nalezy wypelnic bez polskich liter typu: ąęół. W paszporcie masz polskie znaki. Wniosek z polskimi znakami moze zostac zdyskwalifikowany.
Big Napisano 30 Września 2015 Zgłoś Napisano 30 Września 2015 Caly wniosek wypelnia sie bez polskich znakow i tak jak jest podane w paszporcie. Jedynie polskie znaki uzywa sie tam gdzie trzeba napisac imie i nazwisko w jezyku ojczystym.Nigdy nie wpisywalem z PL znakami w zadnym wniosku do jakichkolwiek dokumentow poza krajem.Troche dziwia mnie te pytania, ale jeszcze bardziej odpowiedzi - jak ta powyzej.
glimi Napisano 1 Października 2015 Zgłoś Napisano 1 Października 2015 Absolutnie nie. Caly wniosek nalezy wypelnic bez polskich liter typu: ąęół. W paszporcie masz polskie znaki. Wniosek z polskimi znakami moze zostac zdyskwalifikowany. A co ja napisalem? Ze wypelnia bez polskich znakow, a w sesie "tak jak w paszporcie" to chodzilo mi o to ze jak masz tam dwa imiona podane to i dwa imiona musza byc we wziosku. A tak pozatym to i tak polskie znaki nie dzialaja, jedynie w wyznaczonym miejscu do tego. @up Akurat w loterii wizowej a przynajmniej w nastepnym wniosku po wylosowaniu jest pole gdzie sie imie i nazwisko wpisuje z polskimi znakmi http://travel.state.gov/content/dam/visas/DS-260%20Exemplar.pdf Strona 6, "Full name in native alphabet" -
Majkel01 Napisano 1 Października 2015 Autor Zgłoś Napisano 1 Października 2015 Czyli rozumiem że cały wniosek wypełniam z włączonym CapsLockiem? I drugie pytanie czy wpisuje w miejscach gdzie jest kraj pochodzenia , kraj w którym sie urodziłem itp POLSKA czy POLAND? tak samo z województwem Małopolskie czy Małopolska , niby takie drobne pytania ale szkoda zmarnować szanse na takie głupie błędy
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.