Skocz do zawartości

Zmiana terminu wylotu...

Mierzej

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czesc!

Ja zmienialem tez dwa lata temu termin wylotu i po prostu moj wujek zadzwonil do tych lini lotniczych ktorymi lecialem i przelozyl bez zadnych doplat i problemow bilet na inna date :D

A mam do ciebie pytanie o dokumenty jakie skladales do ambasady i co ewentualnie sie ciebie pytali, gdyz sam niedlugo sie wybieram. Z gory dzieki za odpowiedz ;)

Napisano

ja dalem takie dokumenty : legitymacje szkolno lub swiadectwo (ja dalem legitymacje ) odpis aktu urodzenia lub dowody osobiste rodzicow (ja dalem dowody) zarobki wujka dobrze wypelniony formularz i mam jedno wskazowke : ambasade otwierajo o 11:15 to bonc tam juz o 3.00 rano bo ja bylem na 4.15 to ledwo sie zalapalem jako 4 od konca .odpisz

Napisano

ej a ty miales bilet powrotny z konkretno dato : ze wylot (data) i powrot (data)czy tylko na 2 miesioce Bylem chyba 7 ale bardzo malo osob dostawalo wizy

Napisano

ja mam 15

takich osob malo bylo moze kilka ale oni dostali tak mi sie zdaje

pamietaj tylko o tym zeby miec odpis aktu urodzenia albo dowody rodzicow

I trzeba było te informacje w trzech osobnych postach umieścić? Skleiłem... :D

Napisano
:D Mi to juz raczej nie potrzebne te akty czty dowody bo mam wlasnie 18lat...a jak bylem dokladnie w twoim wieku w ambasadzie to tez wize bezproblemowo dostalem...mam nadzieje ze i tym razem sie uda :roll:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...