anulaaa Napisano 28 Lipca 2005 Zgłoś Napisano 28 Lipca 2005 Potrzebuje pomocy...! Nie wiem co mam wpisac w polu dotyczacym szkoly.. W tym roku skonczylam liceum, zdalam mature i juz wiem, ze dostalam sie na studia.. I mam wpisac ze studiuje czy ze sie obecnie nie ucze..? z gory dziekuje za pomoc
karla Napisano 28 Lipca 2005 Zgłoś Napisano 28 Lipca 2005 moim zdaniem , masz wpisac student ,jesli sie dotalas , ale 100 % nie daje .
Jarek1122 Napisano 28 Lipca 2005 Zgłoś Napisano 28 Lipca 2005 Potrzebuje pomocy...! Nie wiem co mam wpisac w polu dotyczacym szkoly.. W tym roku skonczylam liceum, zdalam mature i juz wiem, ze dostalam sie na studia.. I mam wpisac ze studiuje czy ze sie obecnie nie ucze..? z gory dziekuje za pomoc Jak dla mnie to wpisałbym student.
wiola Napisano 29 Lipca 2005 Zgłoś Napisano 29 Lipca 2005 Absolwent. Moze ci się przydać zaświadczenie o dostaniu sie na studia, gdy konsul zapyta o dalsze plany. Powodzenia
SantaCruz_CA Napisano 29 Lipca 2005 Zgłoś Napisano 29 Lipca 2005 ja bylem w identycznej sytuacji. trzeba wpisac ukonczone szkoly - to wpisalem liceum i wpisalem tez uczelnie - ale jako ze nie mialem jeszcze indeksu ani legitki, to pokazalem legitke z liceum i zaswiadczenie z uczelni ze sie dostalem... to wystarczylo
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.