Evrin Napisano 11 Maja 2004 Zgłoś Napisano 11 Maja 2004 Udaj sie tam, gdzie wyrabialas swoje normalne prawko U mnie trwalo to 3 tygodnie. Pozdrawiam
mancir Napisano 11 Maja 2004 Zgłoś Napisano 11 Maja 2004 3 tygodnie? :shock: U mnie to trwa3o 2 godziny. Wystarczy ich przekonaa
Evrin Napisano 11 Maja 2004 Zgłoś Napisano 11 Maja 2004 3 tygodnie? :shock: U mnie to trwa3o 2 godziny. Wystarczy ich przekonaa No to jesteś Mistrzem Albo bardzo przystojnym, kulturalnym m3odym cz3owiekiem umiejącym zbajerowaa te niesympatyczne Zouzy :wink:
alef Napisano 12 Maja 2004 Zgłoś Napisano 12 Maja 2004 mi to zajelo slownie 18 minut...sam bylem zaskoczony pozdro
Gość Napisano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2005 Jak wiecie sporo tematów zostało ostatnio wykasowanych :!: :!: :!: Mam prośbę do osób które aktualnie przebywają w US (w różnych stanach) :!: :!: :!: Ewentualnie jeżeli ktoś przechodził procedurę uzyskania amerykańskiego Driver Licence w ostatnich miesiącach (prawa wciąż się zmieniają). Opiszcie co można , co nie :!: Jakie restrykcje co do wieku klienta :!: Opłaty, terminy itp.itd. Czy ktoś z Was dostał jakiś mandat od policji pokazując polskie lub międzynarodowe prawo jazdy :?: Jaka była procedura :?: Czy ktoś ostatnio wypożyczał samochód na polskim / międzynarodowym :?: Jaka była procedura i co z ubezpieczeniem tegoż samochodu :?: Informacje takie (na bierzący) zapobiegną wielu niedomówienią :!:
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.