Makso Napisano 14 Września 2017 Zgłoś Napisano 14 Września 2017 Witam. mam pytanie dotyczące lotu do USA, sprawa jest niecodzienna chodzi tu o lot do dziewczyny która przeprowadziła się do Ameryki :/ , i chodzi tu w głównej mierze o to czy mam szanse odbycia takiej podróży jako niepełnoletni (mam 17 lat). nie posiadam nikogo z rodziny w Ameryce więc pełną opiekę na de mną będzie sprawowała jej mama. Moja mama oraz tata wyrazili zgodę na to a bym mógł tam polecieć. Chodzi tu o to jakie wizy muszę posiadać( o ile mam szanse na wyrobienie takiej wizy) oraz czy muszę posiadać przy sobie gotówkę w postaci $ i co jest potrzebne do odbycia takiej podroży. wiem że trochę dziwny temat ale nie jestem pewien czy mam szanse na odbycie takiej podróży.
Gość Napisano 14 Września 2017 Zgłoś Napisano 14 Września 2017 Potrzebna jest ci wiza turystyczną. B2. Instrukcje są na stronie ambasady. Szanse zawsze są. Zależy czy przedstawisz dobre powody dla których nie zostaniesz w USA na stałe.
Makso Napisano 14 Września 2017 Autor Zgłoś Napisano 14 Września 2017 21 minut temu, Roelka napisał: Potrzebna jest ci wiza turystyczną. B2. Instrukcje są na stronie ambasady. Szanse zawsze są. Zależy czy przedstawisz dobre powody dla których nie zostaniesz w USA na stałe. Mógł bym prosić o link do tej strony?
Makso Napisano 14 Września 2017 Autor Zgłoś Napisano 14 Września 2017 i jeszcze jedno pytanie, bo mam zamiar jechać tam na około miesiąca i czy z tym nie będzie żadnych problemów?
Gość Napisano 14 Września 2017 Zgłoś Napisano 14 Września 2017 http://www.ustraveldocs.com/pl_pl/pl-niv-typeb1b2.asp Nie powinno byc problemow. Chociaz konsul moze byc ciekawy czemu opuszczasz szkole na miesiac.
Makso Napisano 14 Września 2017 Autor Zgłoś Napisano 14 Września 2017 nie, bo wylot dotyczy wakacji ale zbieram już informacje na zaś. ps dziękuje za linka
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.