Rozirozi Napisano 30 Września 2017 Zgłoś Napisano 30 Września 2017 Witam dodałam zdjęcie w tej aplikacji do croppowania ze strony rządowej - ale po przyciśnięciu save pogarsza mi sie jakość zdjecia. Tak ma byc (zdjęcie ma wysoka jakość przed) i mam sie nie przejmować?
monk Napisano 1 Października 2017 Zgłoś Napisano 1 Października 2017 Może lepiej poczekasz z tym sprawdzaniem zdjęć do momentu gdy zostanie uruchomione wysyłanie wniosków i wszystkie funkcje będą "uaktualnione" ? Poza tym na oficjalnej stronie jest instrukcja jakie parametry powinno mieć zdjęcie .
Rozirozi Napisano 1 Października 2017 Autor Zgłoś Napisano 1 Października 2017 Duzo pracuje i chciałam miec juz gotowe po prostu. Parametry nic mi nie mówią jesli chodzi o ułożenie procentowe twarzy itd na zdjęciu dlatego postanowiłam skorzystać z tego programu w przeglądarce jednak po zapisie psuje jakość zdjecia.
AdamZ Napisano 1 Października 2017 Zgłoś Napisano 1 Października 2017 2 hours ago, Rozirozi said: Duzo pracuje i chciałam miec juz gotowe po prostu. Parametry nic mi nie mówią jesli chodzi o ułożenie procentowe twarzy itd na zdjęciu dlatego postanowiłam skorzystać z tego programu w przeglądarce jednak po zapisie psuje jakość zdjecia. zdjęcie musi miec ponizej 240KB, także nie oczekuj niesamowitej jakości przy tak małym rozmiarze pliku. Ma nie być widać pikseli przy oryginalnym rozmiarze zdjecia. i tyle
karusek Napisano 2 Października 2017 Zgłoś Napisano 2 Października 2017 Dnia 1.10.2017 o 13:31, Rozirozi napisał: Duzo pracuje i chciałam miec juz gotowe po prostu. Parametry nic mi nie mówią jesli chodzi o ułożenie procentowe twarzy itd na zdjęciu dlatego postanowiłam skorzystać z tego programu w przeglądarce jednak po zapisie psuje jakość zdjecia. na oficjalnej stronie rejestracyjnej bedziesz mial narzedzie do sprawdzenia parametrow, przed rejestracja sprawdz czy wszystko w porzadku.
Rozirozi Napisano 4 Października 2017 Autor Zgłoś Napisano 4 Października 2017 Dziękuję, rzeczywiście wczoraj przed wysłaniem zgłoszenia jeszcze dało się sprawdzić
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.