buleeek Napisano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Napisano 7 Grudnia 2017 Witam wszystkich, Jestem posiadaczem zielonej karty, którą otrzymałem poprzez małżeństwo z obywtelem USA. Aplikowaliśmy z żona z USA- ślub wzięliśmy w Polsce, wjechałem na wizie turystycznej. Wkrótce po raz pierwszy wybieram się poza granice USA (na tydzień) i przeglądam informacje, jakie dokumenty muszę mieć ze sobą przy powrocie. Zastanwiam się, czy po otrzymaniu zielonej karty mój status w "systemie" się zmienił? Czy przy powrocie, na lotnisku dalej będzie się straży granicznej wyświetlać informacja o mojej wizie B2, która już dawno wygasła? Pytam bardziej z ciekawości osobę poinformawaną w tym temacie niż ze strachu. Pozdrawiam serdecznie.
Gość Napisano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Napisano 7 Grudnia 2017 Skoro masz zielona kartę to dlaczego się martwisz? Przedstawiasz ja jako dokument uprawniający cię do wjazdu do USA i tyle. Tak, system się im aktualizuje..
buleeek Napisano 7 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Napisano 7 Grudnia 2017 Nie martwie sie. Napisalem, ze jestem ciekaw czy im sie to aktualizuje. Dziekuje za odpowiedz, sorry za brak polskich znakow. Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.