vianooo Napisano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Napisano 29 Grudnia 2017 Witam serdecznie, Chciałem zapytać jak w Stanach wygląda kwestia z transportem osób? Mam zamiar zorganizować wyjazd dla 8-12 znajomych do LA i muszę też zorganizować transport. W Polsce posiadam prawo jazdy na autobusy a ile osób maksymalnie można przewozić w USA gdy zdecyduje się np na wynajem busa w wypożyczani? Czy może lepiej zdecydować się na jakąś firmę która wykonuje przewóz osób? Może ktoś polecić jakąś firmę mająca takie samochody, busy na 12-15 miejsc? Chodzi o kilkudniową obsługę w Californii.
KrysiaK Napisano 31 Grudnia 2017 Zgłoś Napisano 31 Grudnia 2017 Zobacz sobie jeden z przykladow: https://www.vanrentalsrus.com/?utm_source=ADWORDS&utm_medium=GEO&utm_campaign=VANS&gclid=EAIaIQobChMIiK_1kay02AIVVLXACh3mRgBCEAAYAyAAEgKrH_D_BwE
vianooo Napisano 2 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2018 KrysiaK - dzięki wielkie, właśnie o to mi chodziło!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.