kdutka Napisano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2005 A CO MYSLICIE NA TEMAT MEKSYKU TZW "WYPRAWA PRZEZ KUKURYDZE" BO JA SLYSZALEM ZE JAK SIE MA DOBRY KONTAKT TO WSZYSTKO IDZIE JAK PO MASLE CHOCIAZ ZAWSZE JEST RYZYKO TO AKURAT WIEM DOSKONALE!
ptyś Napisano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2005 a slyszales o obywatelskich patrolach na amerykanskiej granicy z Meksykiem, ktorzy wystrzeliwuja nielegalnych z pustyni?
ptyś Napisano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2005 naprawde przykro sie robi, jak ktos z wlasnej woli mysli o ryzykowaniu wlasnego zycia dla dostania sie do USA
mario_dsl Napisano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2005 W amerykanskiej telwizji ciagle sa reklamy i poakzuja groby ludzi ktorzy probowali tak przekoczyc granice .
majka Napisano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2005 bosz ty naprawde zdesperowany jestes... mi sie tylko przykro ludzi bo przez tak kombinujacych ludzi mamy z mezem problemy zeby wyjechac, nie mialam nawet okazji poznac jego rodziny :cry:
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.