bungy Napisano 3 Maja 2004 Zgłoś Napisano 3 Maja 2004 1. O co najczesciej pyta urzednik emigracyjny na lotnisku jakich odpowiedzi oczekuje jakich odpowiedzi unikac - prosze i kilka praktycznych rad. 2. I jeszcze jedno pytanie - czy jadąc do USA z wizą turystyczną moge za3o?ya konto w banku amerykanskim (nie mając ?adnego nr SS, zielonej karty itp) 3. Prosze te? o odpowiedz na pytanie - ile dolców moge wywie1 z usa i ile moge wwie1 do polski - legalnie popzdrawiam
Flame of Udun Napisano 6 Maja 2004 Zgłoś Napisano 6 Maja 2004 1. Gdzie jedziesz i co bedziesz robil. Nazwa pracodawcy.. 2. generalnie z tego co wiem to nie 3. 10 000 USD F
Diamond Napisano 26 Maja 2004 Zgłoś Napisano 26 Maja 2004 1. dokladnie 2. absolutnie NIE 3. nie sprawdza nikt ile wywozisz - wyjezdzajac z USA nie wypelnia sie nawet ZADNEJ deklaracji celnej; zawsze tez kase mozesz przeslac transferem bankowym lub czekiem i i tak nikt nie bedzie dochodzil kto, ile i dlaczego; a ze 10.000$, sie zgadza Pozdrawiam, D.
ed0 Napisano 27 Maja 2004 Zgłoś Napisano 27 Maja 2004 Ja slyszalem ze podobno juz na okeciu ma byc urzednik imigracyjny, ale ile w tym prawdy to niewiem.
zukers Napisano 28 Maja 2004 Zgłoś Napisano 28 Maja 2004 Ja slyszalem ze podobno juz na okeciu ma byc urzednik imigracyjny' date=' ale ile w tym prawdy to niewiem. [/color']od 1 czerwca juz jest :!:
Endriu Napisano 28 Maja 2004 Zgłoś Napisano 28 Maja 2004 i jak ma to niby wyglądaa? Zukers, wiesz coś wiecej?
ed0 Napisano 29 Maja 2004 Zgłoś Napisano 29 Maja 2004 to dla wszystkich lotow czy dla bezpośrednich? Masz moze jakiegos linka zeby poczytac o tym moze?
Marcin20 Napisano 29 Maja 2004 Zgłoś Napisano 29 Maja 2004 Ten temat juz byl wczesniej poruszany. Z tego co wiem to tylko dotyczy to lotow bezposrednio z Polski do USA, nie dotyczy tych z przesiadkami. Ale nic nie jest powiedziane ze tam(czyt. w USA) tez nie bedzie urzednikow na granicy. Pozdrowionka!!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.