nowa_R Napisano 11 Września 2005 Zgłoś Napisano 11 Września 2005 Próbuje wypełnić wniosek . Niestety , gdy daje kontynuuj wyskakuje mi okienko informujace o błedzie w punkcie 10 . Pisze , że data urodzenia nie powinna zawierać daty wcześniejszej niż 11 wrzesień 18995 ! Co to może byc ? Nie puszcza dalej. Czy ktoś soptkał się z takim problemem? Ile czeka się na wizytę u konsula w Krakowie?
Agula Napisano 12 Września 2005 Zgłoś Napisano 12 Września 2005 Ile czeka się na wizytę u konsula w Krakowie? Jak dzwonilam bodajze 2 lub 3 wrzesnia to juz proponowali termin 7 wrzesnia. Jak zapytalam o pozniejszy to z terminami bylo przyslowiowo -do wyboru do koloru Ja wybieram sie 21 wrzesnia Pozdrawiam Agnieszka ps. witam po raz pierwszy wszystkich bywalcow forum
Biedronka Napisano 13 Września 2005 Zgłoś Napisano 13 Września 2005 ta data urodzenia rzeczywiscie nie taka jak powinna byc, nie dziwie sie ze wyskakuje error... pozdr, Aga
nowa_R Napisano 13 Września 2005 Autor Zgłoś Napisano 13 Września 2005 Dzięki za odpowiedzi . Problem nadal nie rozwiązany jak wydrukowac ? Co z tą datą?
dash Napisano 26 Października 2005 Zgłoś Napisano 26 Października 2005 co wpisac w polu , aktualne, zajecie, skoro 3 miesice temu miałem operacje i do konca roku nie moge pracowac, a nie jestem teraz aktualnie zatrudniony??
wiola Napisano 26 Października 2005 Zgłoś Napisano 26 Października 2005 Bezrobotny....? Zwolnienie lekarskie...? Zadna z tych wersji nie jest zbyt obiecujaca
wiola Napisano 26 Października 2005 Zgłoś Napisano 26 Października 2005 Ale jedna z nich powinienes wpisac.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.