niejajp Napisano 20 Marca 2020 Zgłoś Napisano 20 Marca 2020 Czesc Postanowiłem wypłacić kase z bank of america w Polsce . Przeszukałem google ktore poradziło żeby przelać na revoluta lub uzywajac transferwise, lecz napotkał mnie problem jakiegokolwiek przelewu wychodzącego. Mianowicie, w Stanach zawsze używało się aplikacji zello do tranferów na telefon, a moj amerykanski numer niestety jest już nieaktywny także nikt ze znajomych tam nie jest w stanie mi pomóc. Problem również pojawia się przy chęci transferu, ponieważ nie mogę od tak przelać sobie kasy na jakiekolwiek konto, gdyż bank of america wymaga jego wcześniejszego dopisania. W celu dopisania jakiegoś konta, muszę się tam zjawić osobiście. Ktoś mógłby rzucić dobrą radą ? Domyślam się, że mogę nią płacić w sklepach tutaj, lecz nie do końca jest to dla mnie satysfakcjonujące rozwiązanie :(
KrysiaK Napisano 20 Marca 2020 Zgłoś Napisano 20 Marca 2020 Moze skontaktuj sie z bankiem poprzez czat https://www.bankofamerica.com/deposits/contact-bank-of-america-faqs/ lub telefonicznie 1 (800) 432-1000
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.