w0jn4 Napisano 13 Maja 2004 Zgłoś Napisano 13 Maja 2004 Witam, a ja mam takie pytanko, co sie stanie jak ktos sie zakreci :? i nie zdazy na przesiadke na lotnisku?? Czy bedzie mozliwosc polecenia nastepnym samolotem? Chyba nie bardzo co? Pozdr.
Evrin Napisano 13 Maja 2004 Zgłoś Napisano 13 Maja 2004 Nie zak3adaj ze sie zakrecisz jestem pewna, ze samoloty czekaja na siebie, tak jak pociagi... mam nadzeje ze sie nie myle bo sama mam 2 przesiadki
Endriu Napisano 14 Maja 2004 Zgłoś Napisano 14 Maja 2004 postaraj sie nie zakrecia, jedyna mo?liwośa ?e wsiądziesz do nastepnego samolotu np. na Heathrow pojawia sie gdy ktoś nie leci i linia lotnicza jest przyjazna. Spó1nia to sie mo?esz na wylot z Wawy - korki itp., ale jak ju? jesteś na przesiadkowym to radze nie wypróbowywaa cierpliwości lotników Najlepiej od razu znale1a odpowiedniego gate'a i bujaa sie po bezc3ówie w niedalekiej odleg3ości od niego
Flame of Udun Napisano 14 Maja 2004 Zgłoś Napisano 14 Maja 2004 Witam,a ja mam takie pytanko, co sie stanie jak ktos sie zakreci :? i nie zdazy na przesiadke na lotnisku?? Czy bedzie mozliwosc polecenia nastepnym samolotem? Chyba nie bardzo co? Pozdr. Jesli linia bedzie na tyle mila i beda wolne miejsca to przerzuca Cie na nastepny lot. Inaczej musisz kupic nowy bilet.... F
w0jn4 Napisano 18 Maja 2004 Autor Zgłoś Napisano 18 Maja 2004 Ok, dzieki. Bedzie trzeba uwazac i pilnowac wszystkiego. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.