Gość Napisano 27 Października 2005 Zgłoś Napisano 27 Października 2005 ja tez chetnie poslucham o tym jak jest w tym Las Vegas,bo i mnie by ciagnelo w przyszltym roku wlasnie tam... Ludziska,piszcie wszystko,co wiecie na ten temat ( temat pracy,zycia i mieszkania w las vegas;)),pliiisss;)
Jarek1122 Napisano 27 Października 2005 Autor Zgłoś Napisano 27 Października 2005 ja tez chetnie poslucham o tym jak jest w tym Las Vegas,bo i mnie by ciagnelo w przyszltym roku wlasnie tam...Ludziska,piszcie wszystko,co wiecie na ten temat ( temat pracy,zycia i mieszkania w las vegas;)),pliiisss;) Prosze foteczki: http://forum.usa.info.pl/album_cat.php?cat_id=29 Swoich nie bede wrzucał bo mam identyko.
Gość Napisano 27 Października 2005 Zgłoś Napisano 27 Października 2005 Dzieki za przepiekne fotki:) no to ja tam chyba jade;) Wtorek-czyli Ty tam byles na WT? bo juz sie zgubilam :roll:
Jarek1122 Napisano 27 Października 2005 Autor Zgłoś Napisano 27 Października 2005 Dzieki za przepiekne fotki:)no to ja tam chyba jade;) Wtorek-czyli Ty tam byles na WT? bo juz sie zgubilam :roll: Na WT nie byłem, pojechałem tylko do znajomych ktorzy byli tam na WT. Mieszkałem w LA wiec aby podjechac do LV nie było problemu. Ale jeszcze chciałbym usłyszec jakies wypowiedzi ludzi ktorzy tam byli.
Mingan Napisano 27 Października 2005 Zgłoś Napisano 27 Października 2005 Słuchaj a nie taniej i lepiej sobie samemu szukać pracy w LV?bo ja jakoś pośrednikom nie ufam;s czy ktos sobie szukał pracy w LV przez net?
Jarek1122 Napisano 27 Października 2005 Autor Zgłoś Napisano 27 Października 2005 Słuchaj a nie taniej i lepiej sobie samemu szukać pracy w LV?bo ja jakoś pośrednikom nie ufam;s czy ktos sobie szukał pracy w LV przez net? Może przejde sie na targi, a co do stronek www to znam tylko tą: http://www.bazarynka.com Ale nie widziałem tam ogłoszeń z LV.
Gość Napisano 28 Października 2005 Zgłoś Napisano 28 Października 2005 bo na bazarynce przewaznie "oglasza sie" Nowy York,z tego,co mi wiadomo.
Jarek1122 Napisano 28 Października 2005 Autor Zgłoś Napisano 28 Października 2005 bo na bazarynce przewaznie "oglasza sie" Nowy York,z tego,co mi wiadomo. Masz pomysł gdzie szukac ?
Mingan Napisano 28 Października 2005 Zgłoś Napisano 28 Października 2005 na tej stronie jest baza opini o pracodawcach miedzy innymi z LV moża sprobowac znaleść ich w necie i wysłać im oferte, ja się boje że załatwienie sobie samemu pracy jest bardziej lukratywne
Jarek1122 Napisano 28 Października 2005 Autor Zgłoś Napisano 28 Października 2005 ..... ja się boje że załatwienie sobie samemu pracy jest bardziej lukratywne Ale o co chodzi ?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.