123 Napisano 26 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Moja córka przebywa w usa (juz 1,5 roku nielegalnie), ma dwu miesiecznego synka z amerykaniem w grudniu przewidują ślub. Dostałam zaproszenie i czy mam szanse na wize przed ślubem? Mam 48 lat, stałą prace, męża, syna, samochód i mieszkanie własnościowe w polsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dagmarcia Napisano 26 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Niestety szanse masz znikome. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iskra Napisano 27 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Witam!!! uważam ,że możesz spróbować ...warunek jest jeden zaproszenie musisz mieć od przszłego męża córki.. i raczej nie na ślub ...córka jest nie legalnie....tak ze to raczej nie wpłynie pozytywnie na decyzje konsula....ale staraj się... i nie mów nic o córce.....może sie powiedzie .....znam wiele osób które maja członków rodziny w usa (nielegalny pobyt)... i wizę dostają... napisz nam 123 co u ciebie....powodzenia... i wiecej optymizmu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.