pawelkrk2 Napisano 10 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 10 Listopada 2005 chcialem sie w tym roku wybrac do usa razem z dziewczyna. czy ktos moze mial taka sytuacje ze pojechal razem ze swoja dziewczyna i moze mi polecic jakis camp badz resort?? ktos moze probowal tak zalatwiac ale mu sie nei udalo i chce podzileic sie uwagami dlazcego sie nei udalo itp. czy wysylajac maile do campow z pytaniem wysylac razem czy wysylac osobno???prosze o pomoc.pozdrawiam
SteV-O Napisano 10 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 10 Listopada 2005 pewnie ze to mozliwe najlepiej wybiez sie razem z dziewczyna na targi CampAmerica to jest najpewniejszy sposob
gohag82 Napisano 30 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 30 Listopada 2005 Dokładnie! Jedzcie na targi, ja tak zrobiłam jak wyjezdzalam 2 lata temu i mimo ze mojego faceta nie bylo wtedy na targach to tez go zatrudnili. Ale lepiej jedzcie razem. Jedna rada: szczerosc i naturalnosc przy rozmowach na Targach. Podobno niektorzy nie lubia jak jada pary...tez tak slyszalam...wiec mozecie sie nie przyznawac ze jestescie razem...to już zobaczycie na miejscu. Jak są pozytywni ludzie to nie ma sie co czaić. Pozwodzenia! Gosia
adrianger Napisano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2006 TAK. mozna wyjechac razem i targi wcale nie sa jedyna mozliwoscia. Jest tzw. "Body Option" w Camp America i umozliwia wyjazd 2 osobom w to samo miejsce
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.