MARTINI Napisano 22 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 22 Listopada 2005 mam pytanko? chce wyjechac na wakcje z programu work&travel na 5 miesiecy wrócic pazdziernik , a lutego na inny program na emakpol? nie iwecie czy jest to możliwe?
Fedolin Napisano 22 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 22 Listopada 2005 cze Za bardzo nie rozumiem o co Ci chodzi, wiem ze chcesz jechac na Worka na 5 miesiecy ( to jest mozliwe ), ale co z tym lutym??? jaki to program i dlaczego emakopol??? pozdro
Tommy Lee Napisano 22 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 22 Listopada 2005 chyba mamy podobne plany, ja tez chce jechac na wat w wakacje , najchetniej bym nie wracal , no ale nie chce sobie spieprzyc papierow do usa wiec grzecznie wroce i potem jade zna h2b z emakopolem , jest to mozliwe , daj znac jak u ciebiie, pokombinujemy razem
Bozka Napisano 29 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 29 Listopada 2005 ja tez chce jechac na wat w wakacje , najchetniej bym nie wracal , no ale nie chce sobie spieprzyc papierow do usa wiec grzecznie wroce Zawsze mozecie zmienic status na F1 (studencki) tylko wtedy bedziecie musieli chodzic do szkoly.
Fedolin Napisano 29 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 29 Listopada 2005 cze No niestety przepisy sie zmienily i nie da sie juz zmienic satusu wizy na terenie USA. Trzeba zalatwic papiery i przyjechac do Polski i tutaj starac sie o wize. pozdro
Bozka Napisano 29 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 29 Listopada 2005 czeNo niestety przepisy sie zmienily i nie da sie juz zmienic satusu wizy na terenie USA. Trzeba zalatwic papiery i przyjechac do Polski i tutaj starac sie o wize. pozdro Kiedy to te przepisy sie zmienily? Ja wlasnie dwa tygodnie temu dostalam wize F1. Zmienialam z J1 (Work and travel) nie musialam wracac do Polski. Ztego co mi wiadomo to do Plski trzeba wrocic jak sie ma sekcje e212
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.