magdanowa Napisano 22 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 22 Listopada 2005 byłam i dostałam a wcale się nie spodziewałam gościu w okienku był super
koniczynka Napisano 22 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 22 Listopada 2005 Czemu sie nie spodziewalas? To dziwne,ze mna gadaly wczoraj dwie kobiety i ani jedna ani druga nie chcialy dostac.Ta jedna ma chora ciocie i ciocia nalega na jej przylot a jej to nie pasuje w pracy.Druga boi sie ze jak poleci straci chlopaka ktory jest o nia zazdrosny.Obie dostaly.Jaki przewrotny los.I szczerze mowiac nie byly zbytnio zadowolone.A ja???Chcialam i nie dostalam. Dla mnie jest oczywiste ze jak jade cos zalatwic,gdziekolwiek do urzedu to chce to zrobic pozytywnie,no nie? Ciesze sie ze Ty milo sie zaskoczylas.Ja niemilo rozczarowalam!
Martus_83 Napisano 22 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 22 Listopada 2005 hej Magdanowa moglabys opisac jaka byla Twoja sytuacja??Czy mialas zaproszenie??czy pracujesz?/na ile masz umowe??na jak dlugo jedziesz??itd. pozdrawiam
magdanowa Napisano 22 Listopada 2005 Autor Zgłoś Napisano 22 Listopada 2005 nie pracuje,chciałam jechać z córką ma trzy lata,zaprosił mnie mąż mojej znajomej ona jest tam nielegalnie,tak więc moja sytuacja była niewyjściowa,był oczywiście mąż razem ,on pracuje i tyle
magdanowa Napisano 22 Listopada 2005 Autor Zgłoś Napisano 22 Listopada 2005 dostałam na 10 lat a córka na 5 lat
Martus_83 Napisano 22 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 22 Listopada 2005 Dzieki za odpowiedz.ja za pare dni bede dzwonila umawiac sie na rozmowe! pozdrawiam
koniczynka Napisano 24 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 24 Listopada 2005 Martus POWODZENIA!!!!Trzymam kciuki!Daj znac po rozmowie i podziel sie spostrzezeniami! Milego dzioneczka!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.