Endriu Napisano 25 Maja 2004 Zgłoś Napisano 25 Maja 2004 to pod nickiem to troche podretuszowa3em, bo wstyd by3o puścia do ludzi :wink: Zaliczy3aś ekonomie? co studiujesz? mo?e jakieś nauki pokrewne do moich (zarządzanie i marketing na UMCS w Lublinie)
Evrin Napisano 25 Maja 2004 Zgłoś Napisano 25 Maja 2004 gdybym studiowa3a cos zwiazanego z ekonomia to bym tak nie wiwatowa3a po zdanym kolokwium. Jestem na Stosunkach Miedzynarodowych, na Europeistyce wiec moja mocna strona jest raczej historia i prawo a nie ekonomia brrrrr..... Ale zaliczylami jestem z siebie dumna zatem kierunki mamy nie bardzo pokrewne ale czy to w czyms przeszkadza ??
Endriu Napisano 26 Maja 2004 Zgłoś Napisano 26 Maja 2004 w niczym U mnie niektórzy tak wiwatują jak ekonomie zdadzą 8)
Flame of Udun Napisano 26 Maja 2004 Zgłoś Napisano 26 Maja 2004 czy w amerykanskim prawku musze miec tez kwadratowe zdjecie czy moze byc nasze paszportowe ?? moze byc paszportowe ale tez musi byc en face (czy jak tam to sie pisze), czyli z przodu. a nie lewy profil tak jak w polsce.. Co do ekonomii to mnie to jeszce czeka ... F
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.