ed0 Napisano 26 Maja 2004 Zgłoś Napisano 26 Maja 2004 Bede lecial za okolo miesiac przez Pary?(terminal 2E), bilet juz mam, no ale terminala juz niema. Co teraz bilet mam oddac czy poprostu z tym biletem polece na inny terminal.
Flame of Udun Napisano 26 Maja 2004 Zgłoś Napisano 26 Maja 2004 polecisz na inny terminal - nie martw sie takimi sprawami - linie lotnicze o to zadbaja... :? :wink: F
mancir Napisano 26 Maja 2004 Zgłoś Napisano 26 Maja 2004 Ciesz sie, ?e dach runą3 teraz a nie za miesiąc kiedy ty tam byś by3 Pozdrawiam
ed0 Napisano 26 Maja 2004 Autor Zgłoś Napisano 26 Maja 2004 Wiem wiem szczescie w nieszczesciu. Przejde sie bo biura przydalo by sie wiedziec na jakim wyladuje.
Endriu Napisano 26 Maja 2004 Zgłoś Napisano 26 Maja 2004 jak masz ju? bilet w reku (albo przynajmniej numer lotu) to wszystkiego dowiesz sie na stronie linii lotniczej
ed0 Napisano 26 Maja 2004 Autor Zgłoś Napisano 26 Maja 2004 Patrzylem na ich strone i sa tam informacje tyllko do lotow o odrebie kilku dni. Moze zle szukam. Powiedz dokladnie gdzie to ejst jezeli korzystales z ich stony.
Flame of Udun Napisano 26 Maja 2004 Zgłoś Napisano 26 Maja 2004 Patrzylem na ich strone i sa tam informacje tyllko do lotow o odrebie kilku dni. Moze zle szukam. Powiedz dokladnie gdzie to ejst jezeli korzystales z ich stony.jesli juz musisz to zadzwon do biura ktore Ci sprzedalo bilet. Tak naprawde to nie ma znaczenia. Samolot i tak wyladuje - najwyzej gdzies indziej wyladuje pasazerow. Na miejscu podejdziesz do pierwszego lepszego monitoru i tam bedzie info do jakiego terminala masz sie udac. Nic trudnego.. F
Endriu Napisano 26 Maja 2004 Zgłoś Napisano 26 Maja 2004 nie pozwolą Ci z(a)ginąa w Pary?u, co to to nie. Musisz miea tylko oczy szeroko otwarte
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.