Fuzzym Napisano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2005 Wszyscy piszą ożyciu w toronto czy montrealu !! anp. takie masta jak edmonton ,vancouver ?? ktoś tam mieszka może powiedzieć coś więcej ??
Mucha Napisano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2005 W Edmonton mieszka moja rodzina już 18 lat! i nie narzekają, nigdy nie chcieli wracać do Polski. Ja też sie tam wybieram, mam nadzieję, że wszystko sie uda! Pozdrawiam, Kasia
leifureiriksson Napisano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2005 ja słyszałem, że w porównaniu do ontario, to vancouver ma lepszy klimat. wybierałem się swego czasu do seattle i szukając rzeczy o van, w końcu to rzut kamieniem, znalazłem to: http://www.discovervancouver.com/forum/top...p?TOPIC_ID=8954 i po przeczytaniu tego wiedziałem, że muszę się tam wybrać najlepsze wstawki są te, gdzie próbuja pisać po pl
t0mis Napisano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2006 Witam Mieszkalem w Vancouver prawie dwa lata i przyznam sie szczerze to byl najlepszy okres w moim zyciu. Tak pieknego miasta nie widzialem a zwiedzilem juz troche swiata. Bardzo mili ludzie a widoki jak na pocztowkach Pozdrawiam t0mis
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.