mikasaxlevii Napisano 20 Lipca Zgłoś Napisano 20 Lipca On 11/3/2022 at 7:20 PM, Roelka v.2 said: OP, podsumowujac - wez slub gdziekolwiek wam pasuje. Zlozcie petycje na wize malzenska CR1. Czekasz w Polsce na rozmowe w ambasadzie. Po rozmowie wjezdzasz do US, od momentu przejscia granicy jestes rezydentem. Zielona karta przyjdzie do ciebie poczta. 2 lata pozniej zlozysz petycje o 10 letnia zielona karte. Rok pozniej, aplikujesz o obywatelstwo. Wedlug mnie jest to najlatwiejsza droga. hejo, wracam z tematem - czy ten sposób nadal jest możliwy? jestem w podobnej sytuacji i taka droga byłaby „bajkowa” w porównaniu ze składaniem petycji o wizę K1 :)) Cytuj
Roelka v.2 Napisano 20 Lipca Zgłoś Napisano 20 Lipca Nie wiem czy wiza malzenska jest "bajkowa" ale tak dalej można składać petycje o wize CR1... czas oczekiwania jest podobny jak w przypadku wizy K1. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi